LOADING...

Comelit App

Μπείτε στο 2020 και ξεχάστε το παρελθόν

Όλος ο κόσμος στις άκρες των δακτύλων σας! Χειριστείτε όλα τα συστήματα Comelit που βρίσκονται στο χώρο σας (θυροτηλεόραση, συναγερμός, home automation, CCTV) με απλό άγγιγμα από τις Smart συσκευές σας.

Το App της Comelit, το οποίο διατίθεται για smartphones και tablet (iOS και Android), σας επιτρέπει να απαντάτε σε κλήσεις, να παρακολουθείτε τις κάμερες, να χρησιμοποιείτε το συναγερμό σας ή να χειρίζεστε τον αυτοματισμό του χώρου σας, είτε είστε εκεί, είτε έξω.

Με τη καινοτόμα λειτουργία PUSH notification η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις Smart συσκευές που χρησιμοποιούν IOS και Android, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία της από την έκδοση λογισμικού, τον κατασκευαστή της συσκευής ή άλλους παράγοντες.

Το Comelit APP διατίθεται δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Απαντήσετε στους επισκέπτες που χτυπούν το κουδούνι σας

Ελέγξτε την κατανάλωση ενέργειας, υγρών καυσίμων, νερού κ.α.

Ελέγξετε το σύστημα συναγερμού σε όλους τους χώρους σας

Ελεγξτε την Θερμοκρασία / Υγρασία του χώρου σας

Έλεγξε την πρόσβαση στους χώρους σου

 

Το APP θυροτηλεόρασης της Comelit αποτελεί την απόλυτη καινοτομία. Οι δυνατότητες του, επιτρέπουν τη χρήση του συστήματος, σαν να βρίσκεστε μπροστά στην οθόνη του διαμερίσματος σας. Επίσης προσφέρονται έξτρα δυνατότητες που αυξάνουν την αίσθηση ασφάλειας στο χώρο σας και των οικείων σας, είτε είστε εκεί είτε όχι.

 • Κατεβάζοντας τη εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet μπορείτε:
  Να απαντήσετε στους επισκέπτες που χτυπούν το κουδούνι όπου κι αν βρίσκεστε,
 • Να έχετε live εικόνα από τη κάμερα της μπουτονιέρας και των υπολοίπων διαιρούμενων καμερών που είναι συνδεδεμένες στο σύστημα,
 • Να ανοίξετε τη πόρτα,
 • Να συνομιλήσετε με τους υπόλοιπους χρήστες του συστήματος (ενδοεπικοινωνία),
 • Να καταγράψετε pop up βίντεο για κλήσεις που δεν απαντήσατε ή δεν είχατε σύνδεση στο διαδίκτυο και
 • Να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιείτε περεταίρω αυτοματισμούς (π.χ. άνοιγμα
  των φώτων της κεντρικής εισόδου).

Πέρα από τις ανωτέρω χρήσεις το App της Comelit προσφέρει την δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου (face recognition). Χάρις σε αυτή τη λειτουργία μπορείτε να επιλέξετε ποιοι επισκέπτες μπορούν να μπαίνουν στο χώρο όταν πατούν το κουδούνι σας, χωρίς να τους δίνετε τη δυνατότητα πρόσβασης χειροκίνητα. Π.χ. αν επιθυμείτε τα παιδιά σας να έχουν πρόσβαση στο σπίτι όταν εσείς λείπετε στη δουλειά, εκείνα θα πατούν το κουδούνι και η εφαρμογή θα σας στέλνει κανονικά την κλήση στο κινητό ώστε να σας ενημερώνει για την έλευση τους και χωρίς να πατήσετε το κουμπί «άνοιγμα πόρτας» η εφαρμογή θα τους ανοίξει αυτόματα. Για την επιπλέον ασφάλεια σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μπορείτε να αφαιρέσετε την επιλογή face recognition για όποιον επισκέπτη επιθυμείτε και να την ξανά-ενεργοποιήσετε με πολύ απλό τρόπο.

Μια ακόμα επαναστατική δυνατότητα του App της Comelit είναι η λειτουργία ανίχνευση κίνησης. Οι χρήστες επιλέγουν το οπτικό πεδίο όπου επιθυμούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε περίπτωση που υπάρχει κίνηση και η εφαρμογή τους ενημερώνει στέλνοντας live βίντεο. (Η συγκεκριμένη λειτουργία αφορά μόνο την εφαρμογή που συνδέεται με το Visto.)

Όλος ο κόσμος στις άκρες των δακτύλων σας!

 • Διαχειριστείτε τις κλιματικές λειτουργίες του χώρου (Ρύθμιση θερμοκρασίας και την υγρασίας ακόμα και κάθε δωματίου ξεχωριστά),
 • Ενεργοποιήσετε / Απενεργοποιήσετε οποιοδήποτε αυτοματισμό υπάρχει στο χώρο π.χ. πρίζες παροχής ενέργειας, ποτιστικό σύστημα, ρολά κ.α.,
 • Διαχειριστείτε (ενεργοποίηση /απενεργοποίηση / ένταση)τα φώτα του χώρου ολικά ή ανά δωμάτιο ή ακόμα κι ανά μονάδα, την ένταση του ήχου,
 • Δημιουργήσετε σενάρια ανάλογων των συνηθισμένων αναγκών σας π.χ. Άνοιγμα φώτων κεντρικής εισόδου, μαζί με ενεργοποίηση μουσικής και αρωματικού χώρου κατά την απογευματινή σας έλευση στο χώρο.
 • Ενημερωθείτε για την κατανάλωση ενέργειας, υγρών καυσίμων, νερού κ.α. με στόχο την εξοικονόμηση και την βελτιστοποίηση λειτουργίας του χώρου. (δυνατότητα εξοικονόμησης έως και 30%).

Υγρασία

Θερμοκρασία

Κατανάλωση Ενέργειας

Κατανάλωση Νερού

Κατανάλωση Πετρελαίου

Κατανάλωση Φυσικού Αερίου

Έλεγξε την ασφάλεια των χώρων σου με ένα άγγιγμα

 

Το APP συναγερμού της Comelit επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται ολοκληρωτικά το σύστημα συναγερμού σαν να βρίσκεται μπροστά στο πληκτρολόγιο. Η χρήση του είναι τόσο απλή, που επιτρέπει την ενεργοποίηση ακόμα και των πιο σύνθετων ρυθμίσεων, με ένα απλό άγγιγμα του αντίστοιχου εικονιδίου.

Κατεβάζοντας τη εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet μπορείτε:

 • Να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε και να ελέγξετε το σύστημα συναγερμού,
 • Να προσθέσετε και να αφαιρέσετε ζώνες του συστήματος με ένα απλό άγγιγμα,
 • Να ενεργοποιήσετε την λειτουργία πανικού,
 • Να ενεργοποιήσετε ιατρικές, πυροσβεστικές και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης του συναγερμού και
 • Να ελέγξετε τη μνήμη συμβάντων του συναγερμού.

Κάνε το σπίτι και το γραφείο σου… «έξυπνο»

Το APP του Home automation της Comelit δημιουργήθηκε έχοντας το βλέμμα στο μέλλον.

Κάθε χρήστης μπορεί να λειτουργεί κάθε αυτοματοποιημένη συσκευή που είναι συνδεμένη στο σύστημα με τον πιο εύχρηστο τρόπο. Η δημιουργία σεναρίων αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία για τους χρήστες καθώς με μια απλή κίνηση μπορούν να συμβούν λειτουργίες στο χώρο που θα χρειάζονταν αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθούν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για όλα τα παραπάνω είναι να επιλέξεις τα προϊόντα Comelit για τις ανάγκες σου και να κάνεις τα παρακάτω βήματα για την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του Comelit Mobile App.

Είστε 3 Βήματα μακριά από το μέλλον…

Βήμα 1

Αποκτήστε ένα ή παραπάνω προϊόντα Comelit.

Annotation 2019-12-28 132130-2

Βήμα 2

Κατεβάστε το Comelit App για iOS & Android OS.

Annotation 2019-12-28 132130-2

Βήμα 3

Συνδεθείτε και είστε έτοιμοι!