LOADING...

Θυροτηλεόραση Comelit Mini

Η κλασική ομορφιά συναντά την τεχνολογία. Η θυροτηλεόραση Mini με ακουστικό σχεδιαστικέ με στόχο να διατηρήσει την παραδοσιακή εμφάνιση της θυροτηλεόρασης με μινιμαλιστικό τρόπο. Ταυτόχρονα η Comelit επέλεξε να την εμπλουτίσει με τη πιο σύγχρονη τεχνολογία της αγοράς. Τα ευαίσθητα πλήκτρα αφής (touch button), η μινιμαλιστική εικόνα της και το πλήθος δυνατοτήτων της την κατατάσσουν ως το νέο best seller του 2015-2016. Αυτή η θυροτηλεόραση πέρα από την άψογη εικόνα και το καθαρό ήχο ομιλίας της προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να μιλούν μεταξύ των διαμερισμάτων τους (ενδοεπικοινωνία) και να χειρίζονται ένα συγκεκριμένο όριο αυτοματισμών του σπιτιού τους (π.χ. ανοίξτε τα φώτα της εισόδου) με το “άγγιγμα” ενός κουμπιού.

Οθόνη

4.3” 16:9 έγχρωμη οθόνη.

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης (δυνατότητα προσαρμογής της μελωδίας).

Πλήκτρα

4 πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και 2 ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις (π.χ ανοίξτε τα φώτα της εισόδου και τη γκαραζόπορτα).

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται σε elegant έκδοση (με μαύρο χρώμα) και με βάση γραφείου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Κωδικός προϊόντος: 6721W

 

  • Θυροτηλεόραση με ακουστικό και 4.3” 16/9 ασπρόμαυρη ή έγχρωμη οθόνη
  • Διατίθεται με τεχνολογία ευαίσθητων πλήκτρων αφής (touch button) και φωτεινές ενδείξεις LED για να αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης την λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη (πχ φωτεινή ένδειξη στην αθόρυβη λειτουργία)
  • Τοποθέτηση στο τοίχο ή στο γραφείο με ειδική βάση
  • Τοποθέτηση με 2 καλώδια ανεξάρτητα από την υπάρχουσα καλωδίωση
  • Δυνατότητα ρύθμισης αντίθεσης, φωτεινότητας, αλλαγή ήχου κλήσης και ρύθμιση έντασης ή αθόρυβου.
  • Διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου), αυτόκληση (προβολή κάμερας εισόδου χωρίς να προκληθεί κλήση από τον επισκέπτη) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων στο ίδιο σύστημα)

Δείτε τον Κατάλογο της Comelit Mini

mini-cat-preview
comelit-app-icon

Είσαι ένα άγγιγμα μακριά στο σπίτι και αυτούς που αγαπάς.

Τώρα πια ζεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και ταυτόχρονα έχεις τον έλεγχο του σπιτιού, του γραφείου αλλά και του εξοχικού σου από το smartphone σου!

 

Το App της Comelit, το οποίο διατίθεται για smartphones και tablet (iOS και Android), σας επιτρέπει να απαντάτε σε κλήσεις, να παρακολουθείτε τις κάμερες, να χρησιμοποιείτε το συναγερμό σας ή να χειρίζεστε τον αυτοματισμό του χώρου σας, είτε είστε εκεί, είτε έξω. Με τη καινοτόμα λειτουργία PUSH notification η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις Smart συσκευές που χρησιμοποιούν IOS και Android, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία της από την έκδοση λογισμικού, τον κατασκευαστή της συσκευής ή άλλους παράγοντες. Το Comelit APP διατίθεται δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

iphone-11-pro-max-mockup-front-back
2-cables-icon

Δίνουμε τέλος στο χάος των καλωδίων

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων της εταιρείας μας είναι και η αντικατάσταση παλαιών συστημάτων θυροτηλεόρασης, στα ήδη υπάρχοντα καλώδια χάρις στο σύστημα Simple Bus της Comelit.

Λόγω της υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε σύστημα της επιλογής σας, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, χρησιμοποιώντας μόνο τα δυο πιο υγιή καλώδια της υφιστάμενης καλωδίωσης.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας καθιστούν ικανούς να κάνουμε δύσκολες αντικαταστάσεις σε μια ημέρα με άριστο αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝ   –   ΜΕΤΑ

Μήπως σου αρέσει και η…

 

Θυροτηλεόραση Comelit Mini Hf

Οθόνη

4.3” 16:9 έγχρωμη οθόνη.

Πλήκτρα

4 πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και 2 ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις

(π.χ ανοίξτε τα φώτα της εισόδου και τη γκαραζόπορτα).

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης

(δυνατότητα προσαρμογής της μελωδίας).

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται σε elegant έκδοση (με μαύρο χρώμα)

και με βάση γραφείου.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την θυροτηλεόραση Comelit Mini.