LOADING...

MAXI 3D

Θυροτηλεόραση Comelit Maxi

Η θυροτηλεόραση Maxi αποτελεί την ιδανική λύση για τους λάτρεις των gadget. Μετά τη κατασκευή του Icona η Comelit δημιούργησε ένα παρόμοιο μοντέλο θυροτηλεόρασης σε μορφή tablet. Διατηρώντας μερικές από τις πιο σπουδαίες λειτουργίες του Icona (αυτοματισμός, ενδοεπικοινωνία, touch button και αυτόκληση) το νέο Maxi προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη οθόνη με μέγεθος 7“ διατηρώντας τη ποιότητα της εικόνας και του ήχου επικοινωνίας στο υψηλότερο βάθρο.

Οθόνη

7” 16:9 έγχρωμη οθόνη αφής.

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης.

Πλήκτρα

Πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και πολλά ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις αυτοματισμού (π.χ. ανοίξτε τα φώτα εισόδου).

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται ως εντοιχιζόμενη ή επιτοίχια με ειδικό στήριγμα και με βάση γραφείου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Κωδικός προϊόντος: 6801W

 

  • Duplex ανοιχτής ακρόασης θυροτηλεόραση με 7” 16/9 touch-screen έγχρωμη οθόνη
  • Διατίθεται με τεχνολογία ευαίσθητων πλήκτρων αφής (touch button) και φωτεινές ενδείξεις LED για να αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης την λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη (πχ φωτεινή ένδειξη στην αθόρυβη λειτουργία)
  • Τοποθέτηση στο τοίχο ή στο γραφείο με ειδική βάση
  • Τοποθέτηση με 2 καλώδια ανεξάρτητα από την υπάρχουσα καλωδίωση
  • Δυνατότητα ρύθμισης αντίθεσης, φωτεινότητας, αλλαγή ήχου κλήσης και ρύθμιση έντασης ή αθόρυβου.
  • Διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου), αυτόκληση (προβολή κάμερας εισόδου χωρίς να προκληθεί κλήση από τον επισκέπτη) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων στο ίδιο σύστημα)
  • Διατίθεται σε λευκό χρώμα
  • Διαστάσεις: 223x124x25 mm

Δείτε τον Κατάλογο της Comelit Maxi

2g32000508
comelit-app-icon

Είσαι ένα άγγιγμα μακριά στο σπίτι και αυτούς που αγαπάς.

Τώρα πια ζεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και ταυτόχρονα έχεις τον έλεγχο του σπιτιού, του γραφείου αλλά και του εξοχικού σου από το smartphone σου!

 

Το App της Comelit, το οποίο διατίθεται για smartphones και tablet (iOS και Android), σας επιτρέπει να απαντάτε σε κλήσεις, να παρακολουθείτε τις κάμερες, να χρησιμοποιείτε το συναγερμό σας ή να χειρίζεστε τον αυτοματισμό του χώρου σας, είτε είστε εκεί, είτε έξω. Με τη καινοτόμα λειτουργία PUSH notification η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις Smart συσκευές που χρησιμοποιούν IOS και Android, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία της από την έκδοση λογισμικού, τον κατασκευαστή της συσκευής ή άλλους παράγοντες. Το Comelit APP διατίθεται δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

iphone-11-pro-max-mockup-front-back
2-cables-icon

Δίνουμε τέλος στο χάος των καλωδίων

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων της εταιρείας μας είναι και η αντικατάσταση παλαιών συστημάτων θυροτηλεόρασης, στα ήδη υπάρχοντα καλώδια χάρις στο σύστημα Simple Bus της Comelit.

Λόγω της υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε σύστημα της επιλογής σας, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, χρησιμοποιώντας μόνο τα δυο πιο υγιή καλώδια της υφιστάμενης καλωδίωσης.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας καθιστούν ικανούς να κάνουμε δύσκολες αντικαταστάσεις σε μια ημέρα με άριστο αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝ   –   ΜΕΤΑ

Μήπως σου αρέσει και η…

 

Θυροτηλεόραση Comelit Icona

Οθόνη

4.3” 16:9 έγχρωμη οθόνη.

Πλήκτρα

Πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και πολλά ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις αυτοματισμού (π.χ. ανοίξτε τα φώτα εισόδου).

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης

(δυνατότητα προσαρμογής της μελωδίας).

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται ως εντοιχιζόμενη ή επιτοίχια με ειδικό στήριγμα και με βάση γραφείου.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την θυροτηλεόραση Comelit Maxi.