LOADING...

Θυροτηλεόραση Comelit Icona

Το Icona αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της Comelit. Δεν είναι απλά μια θυροτηλεόραση, είναι μια έξυπνη θυροτηλεόραση. Με αυτό το μόνιτορ μπορείτε να βλέπετε ποιος σας χτυπάει το κουδούνι ακόμα κι όταν λείπετε από το σπίτι μέσω του κινητού, του pc ή του tablet σας (δικτυακή σύνδεση μέσω ίντερνετ), να χειριστείτε πλήθος αυτοματισμών (π.χ. να ανοίξετε τα φώτα της εισόδου) και να μιλήσετε με άλλα διαμερίσματα – ορόφους (ενδοεπικοινωνία). Όλα αυτά λειτουργούν σε συνδυασμό με ένα μινιμαλιστικό design από στρογγυλές γωνίες, ευαίσθητα πλήκτρα αφής (touch button), κατανοητικά ευδιάκριτα εικονίδια, άψογη εικόνα και ένα καθαρό ήχο επικοινωνίας.

Οθόνη

4.3” 16:9 έγχρωμη οθόνη.

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης (δυνατότητα προσαρμογής της μελωδίας).

Πλήκτρα

Πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και πολλά ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις αυτοματισμού (π.χ. ανοίξτε τα φώτα εισόδου)

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται ως εντοιχιζόμενη ή επιτοίχια με ειδικό στήριγμα και με βάση γραφείου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Κωδικός προϊόντος: 6601W

 

  • Duplex ανοιχτής ακρόασης θυροτηλεόραση με 4.3” 16/9 touch-screen έγχρωμη οθόνη
  • Διατίθεται με τεχνολογία ευαίσθητων πλήκτρων αφής (touch button) και φωτεινές ενδείξεις LED για να αναγνωρίζει ο ιδιοκτήτης την λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη (πχ φωτεινή ένδειξη στην αθόρυβη λειτουργία)
  • Τοποθέτηση στο τοίχο ή στο γραφείο με ειδική βάση
  • Τοποθέτηση με 2 καλώδια ανεξάρτητα από την υπάρχουσα καλωδίωση
  • Δυνατότητα ρύθμισης αντίθεσης, φωτεινότητας, αλλαγή ήχου κλήσης και ρύθμιση έντασης ή αθόρυβου.
  • Διαθέτει ελεύθερα πλήκτρα αυτοματισμού (π.χ άνοιγμα φώτων εισόδου), αυτόκληση (προβολή κάμερας εισόδου χωρίς να προκληθεί κλήση από τον επισκέπτη) και ενδοεπικοινωνία (επικοινωνία μεταξύ άλλων θυροτηλεοράσεων στο ίδιο σύστημα)
  • Διατίθεται σε λευκό χρώμα
  • Δυνατότητα δικτυακής σύνδεσης μέσω ίντερνετ (V.I.P. ασύρματο σύστημα)
  • Διαστάσεις: 142×145.5×12 mm

Δείτε τον Κατάλογο της Comelit Icona

2g32000370
comelit-app-icon

Είσαι ένα άγγιγμα μακριά στο σπίτι και αυτούς που αγαπάς.

Τώρα πια ζεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και ταυτόχρονα έχεις τον έλεγχο του σπιτιού, του γραφείου αλλά και του εξοχικού σου από το smartphone σου!

 

Το App της Comelit, το οποίο διατίθεται για smartphones και tablet (iOS και Android), σας επιτρέπει να απαντάτε σε κλήσεις, να παρακολουθείτε τις κάμερες, να χρησιμοποιείτε το συναγερμό σας ή να χειρίζεστε τον αυτοματισμό του χώρου σας, είτε είστε εκεί, είτε έξω. Με τη καινοτόμα λειτουργία PUSH notification η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις Smart συσκευές που χρησιμοποιούν IOS και Android, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία της από την έκδοση λογισμικού, τον κατασκευαστή της συσκευής ή άλλους παράγοντες. Το Comelit APP διατίθεται δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

iphone-11-pro-max-mockup-front-back
2-cables-icon

Δίνουμε τέλος στο χάος των καλωδίων

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων της εταιρείας μας είναι και η αντικατάσταση παλαιών συστημάτων θυροτηλεόρασης, στα ήδη υπάρχοντα καλώδια χάρις στο σύστημα Simple Bus της Comelit.

Λόγω της υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε σύστημα της επιλογής σας, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, χρησιμοποιώντας μόνο τα δυο πιο υγιή καλώδια της υφιστάμενης καλωδίωσης.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας καθιστούν ικανούς να κάνουμε δύσκολες αντικαταστάσεις σε μια ημέρα με άριστο αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝ   –   ΜΕΤΑ

Μήπως σου αρέσει και η…

 

Θυροτηλεόραση Comelit Maxi

maxi-2k

Οθόνη

7” 16:9 έγχρωμη οθόνη αφής.

Πλήκτρα

Πλήκτρα αφής για το άνοιγμα της πόρτας, την αυτόκληση και πολλά ακόμα για πρόσθετες ρυθμίσεις αυτοματισμού (π.χ. ανοίξτε τα φώτα εισόδου).

Ρυθμίσεις

Αντίθεση, φωτεινότητα και ένταση ήχου κλήσης.

Εκδόσεις / Επιλογές

Διατίθεται ως εντοιχιζόμενη ή επιτοίχια με ειδικό
στήριγμα και με βάση γραφείου.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την θυροτηλεόραση Comelit Icona.