LOADING...

ultra-touch-crop
videoultrasilver2
videoultrablack2
audioultrasilver2
ultra_digital_silver

Μπουτονιέρα Comelit Ultra

Η Ultra είναι μια πολυμορφική, ανθεκτική και πρωτοποριακή μπουτονιέρα, με διάφορες επιλογές διαμόρφωσης.
Είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα μετά από μελέτες και ελέγχους αντοχής σε νερό, σκόνη και χτυπήματα. Το πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει υψηλό επίπεδο αντοχής σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες, στη χημική διάβρωση και στις ακτίνες UV. Τα πλαστικά υλικά, όπως τα πλήκτρα, κατασκευάζονται από υλικό methacrylate, κατά του θαμπώματος και του κιτρινίσματος, για να εγγυηθεί την υψηλότερη αντοχή στη ζέστη και τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Η Ultra έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις πιο διαφορετικές εφαρμογές, από μονοκατοικίες έως μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών. Η έκδοση με τα μηχανικά πλήκτρα είναι ιδανική για απλές εφαρμογές, βίλες και μικρές πολυκατοικίες καθώς μπορούν να προστεθούν πλήκτρα για να ικανοποιήσουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις. Στην έκδοση με οθόνη αφής, το αριθμητικό πληκτρολόγιο (το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την πραγματοποίηση κλήσεων και για την εισαγωγή κλασικών κωδικών κλειδώματος – access control) και ο ψηφιακός κατάλογος διαμερισμάτων είναι οι ιδανικές λύσεις για εξιδανικευμένες απαιτήσεις χρηστών ή για εύκολη πλοήγηση σε συγκροτήματα που περιλαμβάνουν έως και εκατοντάδες διαμερίσματα. Η Ultra είναι μια μπουτονιέρα που ήρθε από το μέλλον: ένα από τα προϊόντα που εκφράζει καλύτερα τη στάση της Comelit πάνω στην συνεχή έρευνα, υπερβαίνοντας τους όποιους περιορισμούς και στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση.

Δυνατότητες

Τρεις εκδόσεις: Αναλογική με μηχανικά πλήκτρα ονομάτων. Ψηφιακή με νουμερικά πλήκτρα (για πραγματοποίηση κλήσεων και για access control). Ψηφιακή με πλήκτρα αφής . Διατίθεται με οπίσθιο φωτισμό LED και ακουστικά / οπτικά σήματα.

Ήχος

Μεγάφωνο υψηλής ακουστικής απόδοσης.

Βίντεο

Έγχρωμη κάμερα.

Επιπλέον

Υψηλή αντοχή σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

audio-Ultra buttons_bianca-big

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Κωδικός προϊόντος: ULTRA & ULTRA TOUCH

 

  • Εξωτερική μονάδα (μπουτονιέρα) μόνο ήχου ή και ήχου / εικόνας.
  • Εγκαθίσταται ως επίτοιχη ή εντοιχιζόμενη.
  • Διαθέσιμη σε σύστημα 2-καλωδίων (SBC) και τεχνολογία ΙΡ (ViP system).
  • Αναλογική ή ψηφιακή έκδοση με τεχνολογία “sensitive touch”.
  • Λευκός οπίσθιος φωτισμός.
  • Δείκτης προστασίας IP65.
  • Μεγάλες και εύκολες στην αφαίρεση πινακίδες ονομάτων.
  • Ακουστικές και οπτικές ενδείξεις που φωτίζονται με οπίσθιο φωτισμό LED.
  • Πιστοποιημένη μπουτονιέρα για ΑΜΕΑ.

Δείτε τον Κατάλογο της Comelit Ikall

catalogue-ultra-front
hearing-loss-icon

Εξειδικευμένα συστήματα για ΑΜΕΑ

Όλα μας τα προϊόντα είναι συμβατά και για ανθρώπους με ειδικές δυνατότητες.

 

Το εργοστάσιο της Comelit με ιδιαίτερη ευαισθησία για τους ανθρώπους με ειδικές δυνατότητες, ανέπτυξε ολοκληρωμένα συστήματα, με σκοπό την βελτίωση της ζωής τους. Όλα τα προϊόντα υπακούουν στη νομοθεσία σύμφωνα με τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων. Ταυτόχρονα δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα συσκευών για κάθε ειδική περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα κάθε προϊόν διαθέτει ηχητικές και οπτικές ενδείξεις λειτουργίας με σκοπό να διευκολύνεται η κατανόηση της κατάστασης του συστήματος. Οι δυνατότητες των συστημάτων ποικίλουν σε εξειδικευμένες συσκευές για εξειδικευμένες ανάγκες (π.χ. εσωτερική συσκευή θυροτηλεόρασης με ακουστικό για προβλήματα ακοής) και σε συσκευές που προσαρμόζονται σε ειδικές απαιτήσεις (π.χ. θυροτηλεόραση σε Smartphone ή tablet για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες).

2-cables-icon

Δίνουμε τέλος στο χάος των καλωδίων

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων της εταιρείας μας είναι και η αντικατάσταση παλαιών συστημάτων θυροτηλεόρασης, στα ήδη υπάρχοντα καλώδια χάρις στο σύστημα Simple Bus της Comelit.

Λόγω της υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε οποιοδήποτε σύστημα της επιλογής σας, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, χρησιμοποιώντας μόνο τα δυο πιο υγιή καλώδια της υφιστάμενης καλωδίωσης.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας καθιστούν ικανούς να κάνουμε δύσκολες αντικαταστάσεις σε μια ημέρα με άριστο αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝ   –   ΜΕΤΑ

Μήπως σου αρέσει και η…

 

Μπουτονιέρα Comelit Vadalcom

Δυνατότητες

Αναλογική και ψηφιακή έκδοση. Τα πλήκτρα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, σφραγισμένα στο ίδιο επίπεδο με την πλάκα πρόσοψης

Επιπλέον

Οι προσόψεις δομούνται με 2 παχιά φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ήχος

Μεγάφωνο υψηλής ακουστικής απόδοσης.

Βίντεο

Έκδοση με ή χωρίς έγχρωμη κάμερα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για την μπουτονιέρα Comelit Ikall.