LOADING...

Κάμερες Ασφαλείας Comelit Advance CCTV

Μια νέα σειρά προϊόντων υψηλού επιπέδου αφιερωμένη στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης CCTV, ιδανική για μεσαία και μεγάλα συστήματα και σχεδιασμένη να ικανοποιεί τις ανάγκες εγκαταστάσεων που χρειάζονται εξαιρετικά επαγγελματικές λύσεις.

Κάμερες

Ανάλυση έως 4K, με αισθητήρα ULTRA STARLIGHT, για έγχρωμη νυχτερινή λήψη.

XVR - NVR

Τα XVRs και NVRs μπορούν να ενσωματώσουν έως 128 κάμερες, με αλγόριθμο συμπίεσης έως H.265 +.

Smart IR

Εξοπλισμένες με Smart IR εμβέλειας έως 100 μέτρων και τεχνολογία True Wide Dynamic range στα 120 dB.

Πλήρης Έλεγχος με Comelit App

Όλη η διαχείριση του συστήματος CCTV μέσα από μια εφαρμογή, έως και 30.000 καμερών!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Κωδικός προϊόντος: ADVANCECCTV

 

 

 • Τεχνολογία DVA (Deep Video Analysis) στις κάμερες της, η οποία επιτρέπει τη διάκριση ατόμων, οχημάτων, μοτοσικλετών και αντικειμένων μέσω προηγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, εξαλείφοντας ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από μικρά ζώα, μετεωρολογικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες.
 • Ένα άλλο πλεονέκτημα της σειράς ADVANCE είναι η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου. O αλγόριθμος αναγνώρισης προσώπου, ενσωματωμένος απευθείας στις κάμερες, σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε το πρόσωπο ενός ατόμου, να καταγράφετε τα χαρακτηριστικά του και να τα συγκρίνετε με αυτά που υπάρχουν στη βάση δεδομένων των καταγραφικών.
 • Οι κάμερες της νέας σειράς Advance διατίθενται σε διαφορετικές θήκες (bullet-turret-minidome-ptz-fisheye, multisensor / panoramic) και είναι πιστοποιημένες με IP67 και IK10. Επίσης διαθέτουν τεχνολογίες όπως ultra starlight, True WDR, HFR (υψηλή ταχύτητα καρέ έως στα 60fps), επαφές συναγερμού I / O, υποδοχή κάρτας SD και αμφίδρομο ήχο.
 • Πλήρης Έλεγχος και Εύκολη Διαμόρφωση

Όλη η διαχείριση του συστήματος CCTV μέσα από μια εφαρμογή!

Με την νέα σειρά ADVANCE συστημάτων παρακολούθησης, σας δίνεται η δυνατότητα πλήρους και εύκολου χειρισμού του συνόλου του συστήματος μέσα από το smartphone σας. Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι ή τη δουλειά, δεν θα είναι πλέον πρόβλημα να διατηρείτε τα πάντα υπό έλεγχο!

Με την εφαρμογή Comelit ΑΡΡ, που διατίθεται για λήψη δωρεάν από το App Store και το Google Play, μπορείτε να έχετε:

  • Ζωντανή ροή βίντεο πολλαπλών οθονών
  • Εύκολη αναπαραγωγή και αναζήτησης των καταγραφών
  • Έλεγχος PTZ καμερών
  • Εύκολη εξαγωγή στο smartphone στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο
  • Αναγνώριση προσώπου
  • Επιλογή λήψης στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφής βίντεο
 • Προσαρμοσμένες Λύσεις

Τα προϊόντα, της σειράς ADVANCE της COMELIT, εκ των προτέρων είναι ιδανικά για μεγάλα συστήματα όπου απαιτείται υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο, όπως οικισμοί, έξυπνες πόλεις, βιομηχανικά πάρκα, μουσεία και μέρη με διέλευση υψηλής ροής, όπως αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα, καθώς είναι δυνατή η διαχείριση ενός συστήματος έως και 30.000 καμερών από το λογισμικό ADVANCE VMS και το APP.

Δείτε τον Κατάλογο της Comelit Advance CCTV

cctv-advance-cover-pdf
comelit-app-icon

Είσαι ένα άγγιγμα μακριά στο σπίτι και αυτούς που αγαπάς.

Τώρα πια ζεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και ταυτόχρονα έχεις τον έλεγχο του σπιτιού, του γραφείου αλλά και του εξοχικού σου από το smartphone σου!

 

Το App της Comelit, το οποίο διατίθεται για smartphones και tablet (iOS και Android), σας επιτρέπει να απαντάτε σε κλήσεις, να παρακολουθείτε τις κάμερες, να χρησιμοποιείτε το συναγερμό σας ή να χειρίζεστε τον αυτοματισμό του χώρου σας, είτε είστε εκεί, είτε έξω. Με τη καινοτόμα λειτουργία PUSH notification η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις Smart συσκευές που χρησιμοποιούν IOS και Android, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία της από την έκδοση λογισμικού, τον κατασκευαστή της συσκευής ή άλλους παράγοντες. Το Comelit APP διατίθεται δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

iphone-11-pro-max-mockup-front-back

Deep Video Analysis – (DVA)

Οι νέοι αλγόριθμοι της COMELIT που συνθέτουν το DVA (Deep Video Analysis) βελτιώνουν την απόδοση όσον αφορά την ανίχνευση και τη διάκριση ατόμων και οχημάτων παρέχοντας πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα παρέχουν τη γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση των αρχειοθετημένων δεδομένων.

Πέρα από την απλή παρακολούθηση βίντεο: η χρήση του Deep Video Analysis, επιτρέπει την έξυπνη επεξεργασία πληροφοριών όπου μπορούν να βελτιώσουν την ικανότητα ανάλυσης και απόκρισης του συστήματος παρακολούθησης. Για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, στη COMELIT έχουμε συμπεριλάβει αλγορίθμους Deep Learning που μεγιστοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ολόκληρης της νέας σειράς καμερών και εξοπλισμού καταγραφής ADVANCE, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις ιδιαίτερων εφαρμογών.

Η ανίχνευση ατόμων, αυτοκινήτων και μη μηχανοκίνητων οχημάτων κατά τη ροή του βίντεο ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση λειτουργιών όπως η διασταύρωση γραμμών και οι περιοχές εισβολής, επιτρέπουν ευκολότερα το φιλτράρισμα των ψεύτικων συναγερμών που προκαλούνται από μικρά ζώα και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η λειτουργία μέτρησης μπορεί να λάβει αξιόπιστα δεδομένα και να προσφέρει μια καλή αναφορά για επιχειρηματικές αποφάσεις κ.α.

Μήπως σου αρέσουν και οι…

 

Κάμερες Ασφαλείας

Comelit Smart CCTV

Κάμερες

Ανάλυση έως 4K, εξοπλισμένες με αισθητήρα Sony Starvis CMOS.

XVR - NVR

Τα XVRs και τα NVRs μπορούν να ενσωματώσουν έως 32 κάμερες,

με αλγόριθμο συμπίεσης έως H.265 +.

Smart IR

Εξοπλισμένες με Smart IR εμβέλειας έως 60 μέτρων και τεχνολογία

True Wide Dynamic range στα 120 dB.

Πλήρης Έλεγχος με Comelit App

Όλη η διαχείριση του συστήματος CCTV μέσα από μια εφαρμογή!

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Καλέστε μας τώρα και μάθετε περισσότερα για το κουδούνι ορόφου με WiFi, Comelit Visto.