LOADING...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ

ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

Οι τεχνολογικές καινοτομίες που ανέπτυξε η Comelit τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας την στο επίκεντρο της αγοράς, κατέστησαν δυνατή την ενοποίηση όλων των συστημάτων της σε επίπεδο ελέγχου, διαχείρισης και δυνατοτήτων σε οικιακά και εργασιακά περιβάλλοντα.

gestioneapp
woman-app

ΣΕΝΑΡΙΑ:
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ.

Τα σενάρια συνδυάζουν πολλές ενέργειες του οικιακού αυτοματισμού, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα άγγιγμα ή αυτόματα, είτε σύμφωνα με ένα πρόγραμμα είτε ακόμα και μετά από ένα συμβάν που έχει οριστεί. Τα πάντα για τη μέγιστη άνεση σας!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Διαχειριστείτε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας ανάλογα με την ώρα, την ημέρα ή την εποχή! Ξυπνήστε με την κατάλληλη θερμοκρασία για το χειμώνα, απενεργοποιήστε τα πάντα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγετε τις σπατάλες και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα δροσερό και άνετο βράδυ καλοκαιριού.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Χάρη στην εξέλιξη των οικιακών αυτοματισμών, είναι πλέον δυνατό να διατηρούνται υπό έλεγχο τα ηλεκτρικά φορτία και οι καταναλώσεις παρακολουθείτε την κατανάλωση του φυσικού αερίου, του νερού, της ενέργειας για θέρμανση, της ηλεκτρικής ενέργειας διαφόρων καταναλώσεων, καθώς και της ενέργειας που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΩΤΩΝ

Διαχειριστείτε τα φώτα και βεβαιωθείτε ότι είναι σβηστά όταν φεύγετε από το σπίτι ή όταν πηγαίνετε για ύπνο. Ξεχάσατε να τα απενεργοποιήσετε; Ένα γρήγορο πάτημα στην εφαρμογή και τα φώτα σβήνουν. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, επιλέγοντας την ένταση των ρυθμιζόμενων φώτων.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Η τεχνολογία της Comelit σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε απευθείας από το χειριστήριο του οικιακού αυτοματισμού ή από το ComelitApp όλα τα συστήματα της Comelit που είναι εγκατεστημένα στο σπίτι σας, όπως τον συναγερμό, το σύστημα θυροτηλεόρασης και των καμερών είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε όχι. Με τα σενάρια on-event μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια εντολή από ένα σύστημα ως απόκριση σε ένα γεγονός που συνέβη σε κάποιο άλλο σύστημα!

ΔΙΑΝΟΜΗ ΗΧΟΥ

Το σύστημα διανομής ήχου, σας επιτρέπει να ακούτε μουσική, είτε από την προσωπική σας λίστα συνδέοντας το USB stick στον πίνακα οικιακού αυτοματισμού είτε σε streaming mode από τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό. Το Diversified room management επιτρέπει σε κάθε μέλος της οικογένειας να ακούει τη μουσική της αρεσκείας του σε διαφορετικά δωμάτια.

ΦΩΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ

Σήμερα, στα σπίτια μας αρχίζουν και μπαίνουν όλο και περισσότερο οι φωνητικοί βοηθοί: από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να ελέγχετε με φωνητικές εντολές τα φώτα, τα παντζούρια, τις κουρτίνες, το κλίμα και τις πρίζες, να διαμορφώνετε τις ρουτίνες καθώς και να ενεργοποιείτε τα σενάρια που έχετε δημιουργήσει με την εφαρμογή
Comelit App.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Maxi Manager: Minimal σχεδιασμός με τεχνολογία αιχμής και μεγάλη ευκολία στην χρήση, μεγάλη οθόνη 7 ιντσών και λειτουργία αφής. Το Maxi Manager συγκεντρώνει τον έλεγχο και την διαχείριση όλων των συστημάτων και των συσκευών εντός του σπιτιού.

Maxi Manager with Android: Μια εξελιγμένη έκδοση του Maxi Manager, η οποία εμπλουτίζεται και με third-party Apps.

The Icona Manager: Σύμβολο στυλ και τεχνολογίας, το Icona Manager, εκτός από θυροτηλεόραση παρέχει λειτουργίες διαχείρισης και ελέγχου όλων των συστημάτων και των συσκευών του σπιτιού.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Με το Comelit APP είναι δυνατός ο έλεγχος όλων των συστημάτων Comelit από μία μόνο εφαρμογή. Μέσω της συσκευής Comelit Hub, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το σπίτι σας για να ενεργοποιήσετε σενάρια, να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία, να σβήσετε το φως που ξεχάσατε, να διαχειριστείτε το σύστημα συναγερμού και το CCTV, να απαντήσετε στην θυροτηλεόραση απευθείας από το smartphone ή το tablet. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα διάφορα συστήματα, να δημιουργείτε σενάρια και πολλά άλλα. Μία εφαρμογή για όλα τα συστήματα του σπιτιού.

MINI TOUCH SIMPLEHOME

Με το Mini Touch Simple Home είναι δυνατή η διαχείριση του φωτισμού, των σκιάστρων, των καταναλώσεων, των κλιματικών σεναρίων και όλων των συστημάτων που εμπεριέχονται στο σύστημα αυτοματισμού. Με έγχρωμη οθόνη αφής 3,5’’, αισθητήρα θερμοκρασίας, έγχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό και ενσωματωμένο σύστημα SimpleSafe για την προβολή και τον έλεγχο του συστήματος συναγερμού.

ONE

Το One είναι μια συσκευή κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που φέρνει επανάσταση στον τρόπο χειρισμού του οικιακού αυτοματισμού. Ένας ψηφιακός διακόπτης αφής με σύστημα πολλαπλών σελίδων για να διαχειρίζεται τα φώτα, τα σκίαστρα , τους αυτοματισμούς και τα σενάρια. Με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και δυνατότητα επιλογής χρώματος .Προσφέρει εκπληκτική ελευθερία προγραμματισμού με άπειρους πιθανούς συνδυασμούς. Με μοναδική ικανότητα διαφοροποίησης με την πάροδο του χρόνου, αλλάζοντας, αφαιρώντας ή προσθέτοντας λειτουργίες.

COMELIT HUB

Το Comelit Hub είναι η συσκευή οικιακού αυτοματισμού Comelit που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του συστήματός εξ αποστάσεως μέσω του smartphone και του tablet. Χάρη στο Comelit Hub, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημά σας και να ελέγξετε τα φώτα, να ανεβάσετε ή να χαμηλώσετε τα στόρια, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σύστημα θέρμανσης, να ενεργοποιήσετε σενάρια, να ελέγξετε την κατάσταση του συστήματος συναγερμού και το CCTV, να δείτε τα στοιχεία κατανάλωσης του σπιτιού σας και να στείλετε εντολές.